În prezent la Viitorul, fiul lui Gheorghe Hagi a transmis un mesaj puternic, care reflectă personalitatea fostului său coleg.

"Nu pot să cred, speram că e o ştire falsă. E cea mai tristă ştire. Vei fi mereu căpitanul nostru şi un mare şi drag prieten. Transmit gândurile mele calde familiei lui Davide şi Fiorentinei. La revedere, prietene!", a scris Ianis Hagi, pe Facebook, postând şi o fotografie alături de Astori. 

Fundaşul italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit decedat, duminică, în camera sa de hotel, la vârsta de 31 de ani. 

Astori ar fi murit în timpul somnului, duminică dimineaţă, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florenţa ar fi urmat să întâlnească formaţia locală, în aceeaşi zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei. Potrivit sursei amintite, Astori ar fi murit din cauza unui stop cardiac.

Astori era aşteptat de dimineaţă la micul dejun, însă în jurul orei 9:30, când acesta nu a coborât coechipierii săi au devenit îngrijoraţi. Un membru al echipei tehnice a urcat în camera sa şi l-a găsit mort. „Jucătorul a murit în urma unui stop cardiac din cauza unor cauze naturale, chiar dacă este ciudat să se întâmple ceva de genul acesta la un profesionist bine monitorizat. Nu a fost niciun semn de avertizare“, a declarat procurorul-şef al din Udine, Antonio De Nicolo. 

Citește și: