Gandul.info
Silviu Bănilă
9356 vizualizări 3 mar 2018

Valentine, supranumit Bling BLing, a dezvăluit că are un sac de colostomie (medicul efectuează o colostomie prin coaserea capătului intestinului gros (colonului) de un orificiu din peretele abdominal. Prin urmare, pacientul avea o deschidere în abdomen, numită stoma).

Boxerul a mărturisit că suferă de Hirchsbrung, o boală intestinală care se manifestă prin lipsa unor nervi ai intestinului gros.

Valentine a câştigat toate cele patru partide profesioniste de până acum, inclusiv una prin knock-out, dar va lua o pauză, pentru a se opera.

„O să iau o pauză. Ştiu că va fi dureros, pentru că toată viaţa m-am luptat cu adversitatea celor din jur”, a mărturisit sportivul.

„M-am luptat mereu cu sacul de colostomie. Şi pentru cei care cred că mint, priviţi aici, am un sac de colostomie”, a dezvăluit Valentine.

„Sunt un luptător dat naibii. Mă lupt pentru orice. După acest meci, o să mă operez. O să revin peste opt sau nouă luni, dar o să revin. O să mă pun pe picioare. O să fiu puternic şi o să le arăt tuturor că sunt un luptător desăvârşit”.

Citește și: