Radu Stroe
48 vizualizări 12 oct 2019

Selecţionerul Cosmin Contra a prefaţat meciul cu Insulele Feroe: „Ne aşteaptă un meci greu, contra unei echipe care joacă bine, în special în meciurile de pe teren propriu. Experienţa de pe terenurile sintetice nu ne dă motive să fim liniştiţi, dar mesajul transmis de mine s-a văzut la antrenamentele din această săptămână. Am încredere că jucătorii mei vor da dovadă de multă maturitate şi sper că ceea ce am pregătit se va vedea în meci. Trebuie să avem atitudine, să respectăm adversarii şi să ştim ce meci jucăm. Totul depinde de abordarea noastră. Trebuie să avem o mentalitate sănătoasă în acest meci pentru a câştiga. Sunt liniştit, jucătorii noştri s-au antrenat foarte bine şi au înţeles ceea ce le-am transmis. Voi încerca să folosesc cel mai bun prim «11» pe care îl am la dispoziţie. Mă gândesc doar la meciul cu Feroe, nu la cel cu Norvegia. Mi-e teamă de orice meci, atât timp cât întâlnim un oponent care nu are niciun punct, dar a avut momente în care a dominat orice adversar. Inclusiv cu noi, la Cluj, cei din Feroe s-au apropiat destul de periculos de poarta noastră”.

În clasamentul grupei F, Spania este lider, cu un total de 18 puncte. Suedia se află pe locul al doilea, cu 11 puncte. Locul 3 este ocupat de România, cu un total de 10 puncte. Norvegia se află pe poziţia 4, cu 9 puncte. Malta se află pe 5, cu 3 puncte, iar Insulele Feroe ocupă ultimul loc, fără niciun punct.

În partida tur, România a învins Insulele Feroe, cu scorul de 4-1. Golurile au fost marcate de Ciprian Deac (26), Claudiu Keşeru (29, 32) şi George Puşcaş (63).

Programul României:
15 octombrie: România – Norvegia (ora 21:45)
15 noiembrie: România – Suedia (ora 21:45)
18 noiembrie: Spania – România (ora 21:45)

Echipe probabile:
Insulele Feroe: Nielsen - Vatnhamar, Vatnsdal, Gregersen, Baldvinsson, Davidsen - Edmundsson, Hansson, Bjartalio, Bartalsstovu – Olsen
România: Tătăruşanu - R. Benzar, Chiricheş, Ad. Rus, Bancu - R. Marin, Bordeianu, Fl. Coman - I. Hagi - G. Puşcaş, Fl. Andone

Citește și: