Gandul.info
Denis Şchiopu
1549 vizualizări 15 nov 2017

"Depinde ce se vinde. Din informaţiile mele, (n.r. – Negoiţă) nu prea are ce să vândă. Patru milioane... Dar nu ştiu ce datorii mai sunt şi ce deţine clubul. Dacă nu deţine palmaresul şi ce este mai important... Nu ştiu ce deţine actualul club", a spus Ionel Ganea, care a marcat 14 goluri, în 20 meciuri jucate pentru Dinamo, în prima parte a sezonului 2006-2007.

Ajuns la 44 de ani, Ganea s-a referit şi la echipa naţională, despre care crede că se află din nou pe drumul cel bun, datorită venirii lui Cosmin Contra pe banca tehnică.

"Eu cred că echipa naţională, în acest moment, merge destul de bine. S-a făcut o greşeală cu selecţionerul străin. Acum, multă lume are dreptate, deoarece avem un selecţioner român şi cred că echipa este pe un drum bun", a adăugat Ganea.

Fostul atacant a fost prezent, marţi seară, la meciul demonstrativ în memoria lui Daniel Prodan, Steaua '96 - România '96.

"Este un moment neplăcut, Dumnezeu să îl ierte pe Didi! Ne întâlnim într-un moment neplăcut. Ne-am întâlnit foarte mulţi şi am reuşit să jucăm în memoria unui coleg. Nu pot să comentez (n.r. – faptul că Anghel Iordănescu nu a fost invitat). Eu am venit din respect pentru Didi, am fost colegi la echipa naţională şi vreau să transmit şi familiei condoleanţe", a mai spus Ganea.

Citește și: