Cezara Paraschiv
82 vizualizări 28 ian 2016

 

Irina Begu, convocată de căpitanul-nejucător Alina Tecşor pentru partida România - Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale FED Cup, de la Cluj, a anunţat pe contul oficial de Facebook, faptul că nu va putea juca, din cauza unei accidentări la genunchi.

A doua jucătoare de tenis a României în clasamentul mondial şi-a explicat decizia: "Mi-aş fi dorit să vă dau o veste bună, însă problema de la genunchi încă nu a trecut şi perioada mea de refacere va mai dura! Cu părere de rău, trebuie să vă anunţ că nu voi putea fi prezentă la Cluj alături de fete". Sportiva, antrenată de Adrian Cruciat şi de Artemon Apostu Efremov, a avut un mesaj pentru fani, dar şi pentru colegele sale: "Fed Cup a însemnat întotdeauna foarte mult pentru mine. Am trăit momente unice şi extrem de frumoase atunci când am putut să-mi reprezint ţara oriunde am jucat, cu atât mai mult în faţa publicului românesc! Le urez fetelor multă baftă si sunt alături de ele! Hai România!!!"

Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (31 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) şi Andreea Mitu (96 WTA) sunt cele patru jucătoare convocate de Alina Tecşor pentru duelul cu echipa Cehiei, campioana ediţiei 2015 a FED Cup. Alexandra Dulgheru (61 WTA) este indisponibilă pentru meciul cu Cehia, tot din cauza unor probleme la genunchi, în timp ce Simona Halep a decis în ultimul moment să răspundă convocării, după ce, iniţial, anunţase că se va opera la nas şi va rata meciul din weekend-ul 6-7 februarie, din Sala Polivalentă din Cluj

Citește și: