3669 vizualizări 3 mai 2013

Jean Pădureanu, cel mai longeviv conducător din fotbalul românesc, s-a retras din activitate, momentul fiind marcat prin o festivitate ce a avut loc înainte de meciul Gloria Bistriţa - Dinamo, contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Festivitatea a început cu aproximativ 40 de minute înainte de startul meciului cu Dinamo, la stadionul din Bistriţa care poartă numele preşedintelui Jean Pădureanu.

La eveniment, alături de Pădureanu s-au aflat, pe gazonul arenei din Bistriţa, vicepreşedintele LPF şi observatorul partidei, Alexandru Boc, preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, prefectul judeţului Ioan Ţintean, precum şi noul şef al clubului, administratorul special Alexandru Hatfaludi.

Primarul Ovidiu Creţu i-a oferit lui Pădureanu o diplomă de mari dimensiuni, preşedintele CJ i-a dat o plachetă, prefectul o diplomă de excelenţă, iar Constantin Anghelache un premiu de excelenţă şi un buchet de trandafiri albi şi roşii. De asemenea, Alexandru Boc i-a înmânat lui Jean Pădureanu un trofeu din partea LPF. Fiecare a ţinut un scurt discurs, mulţumindu-i lui Pădureanu pentru realizările înregistrate de-a lungul anilor şi urându-i sănătate şi viaţă lungă. Ultimul care a vorbit a fost Jean Pădureanu, care a spus că este foarte emoţionat. La rândul său, el le-a mulţumit suporterilor bistriţeni şi iubitorilor fotbalului din întreaga ţară care au apreciat lucrurile bune pe care le-a făcut. Pădureanu le-a mulţumit şi celor din tribune care au fost alături de echipă.

Înainte de începerea ceremoniei, participanţii au ieşit de la vestiare încadraţi de juniori ai clubului îmbrăcaţi în alb şi albastru.

La ora la care a fost organizată festivitatea în tribune se aflau mai puţin de o mie de spectatori.

Citește și: