Gandul.info
Laura Cojocaru
1253 vizualizări 20 iul 2018

"Bărbatul vieţii mele", a scris numărul 9 mondial pe Facebook, alături de o poză din ziua nunţii. Presa din Cehia consideră totuşi că nunta  ar fi mai degrabă greşeala vieţii jucătoarei de tenis”, judecând după reputaţia proaspătului ei soţ.

”Doamna şi domnul Hrdličkovi”, a postat şi Michal pe reţeaua socială.

Presa speculează că Michal Hrdlicka, în vârstă de 29 de ani, ar fi fost dat afară de la postul TV Nova, din cauza problemelor cu alcoolul. Băutura nu este unicul viciu al comentatorului sportiv. El este cunoscut în presa cehă, ca un adevărat Don Juan, după ce în 2016 a fost surprins alături de două domnişoare. În acea perioadă, îşi începuse deja relaţia cu sportiva.

În 2015, Michal a părăsit-o pe fosta lui iubită şi colegă de serviciu, Lucie Borhyova, la două luni după ce i-a dăruit un copil.

E un bărbat normal şi cu siguranţă este cea mai serioasă relaţie pe care am avut-o vreodată. E adevărat, au fost nişte lucruri greşite, dar nu ne-am despărţit niciodată", a clarificat Pliskova situaţia, în acel moment.

În primăvara lui 2016, au apărut primele zvonuri că Michal ar avea o relaţie cu Pliskova, iar în august anul trecut comentatorul sportiv a cerut-o în căsătorie pe jucătoarea de tenis.

Pliskova a oferit câteva indicii despre iubitul ei la ediţia de anul trecut a US Open, pe vremea când ocupa locul 1 Mondial. Când a fost întrebată despre inelul pe care îl purta pe deget, tenismena a răspuns că s-a logodit încă de la turneul de la Wimbledon. Michal şi Karolina şi-au oficializat relaţia la începutul acestui an.

 

My man of my life❤️ #justmarried

A post shared by Karolina Pliskova (@karolinapliskova) on

Jul 19, 2018 at 8:54am PDT

În trecut Michal a jucat fotbal, dar o accidentare la genunchi i-a pus capăt carierei, încă de când era junior.

Karolína Plíšková, în vârstă de 26 de ani, este fost lider mondial timp de 8 săptămâni în 2017 şi finalistă a US Open în 2016.

Foto: Karolina Pliskova / Facebook

 

Citește și: