Adrian Petculescu - Mediafax
Adrian Ţone - Mediafax
496 vizualizări 20 nov 2013

Portarul Bogdan Lobonţ consideră că fanii ar trebui să fie alături de jucătorii echipei naţionale şi la bine şi la rău, referindu-se astfel la faptul că suporterii prezenţi, marţi, pe Arena Naţională, i-au cerut demisia selecţionerului Victor Piţurcă după ce Grecia a deschis scorul.

"Românul aşa este! Până când au marcat grecii, au fost alături de noi, apoi i-au cerut demisia lui nea Piţi. Îmi pare rău, şi îmi permit să o spun în numele colegilor mei, că i-am dezamăgit în această dublă. Dar pe viitor ar trebui să fim împreună şi la bine, şi la rău", a spus Lobonţ.

Portarul de rezervă al naţionalei la meciul cu Grecia de marţi a spus că adversarii eleni nu sunt mai valoroşi decât tricolorii, ci doar mai experimentaţi. "Trebuie să recunoaştem că echipa Greciei a fost mult mai experimentată decât noi, cred că aici s-a făcut diferenţa. Cred că nu valoarea, experienţa a făcut diferenţa, pentru că nu au arătat mai mult decât noi. Important ca din această campanie să se fi învăţat ceva. Au fost şi momente bune, când am dominat adversarul şi altele când nu am reuşit să ne ridicăm la valoarea adversarului. Nu cred că e ultima şansă pentru Maxim, Torje, Chiricheş sau Măţel de a ajunge la un mondial", a adăugat jucătorul de la AS Roma.

Reprezentativa de fotbal a României a ratat calificarea la Cupa Mondială din Brazilia, după ce a încheiat la egalitate, marţi seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata similară a Greciei, în manşa retur a barajului de accedere la turneul final din 2014. În tur, tricolorii au pierdut, la Pireu, cu scorul de 1-3.

Citește și: