Adina Oşan
6081 vizualizări 30 iul 2012

Corina Căprioriu câştigă medalia de ARGINT la JUDO, 57 de kg, la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012. Sportiva noastră a pierdut finala în faţa japonezei Kaori Matsumoto după ce a trecut pe rând de Hui Wang (China), Sally Raguib (Djibouti), Hedvig Karakas (Ungaria) şi Marti Malloy (SUA).

UPDATE Corina Căprioriu pierde finala prin descalificare

UPDATE Corina Căprioriu o va întâlni în finală pe japoneza Kaori Matsumoto, de la ora 18.00

UPDATE Corina Căprioriu s-a calificat în finală după ce a învins-o pe americanca Marti Malloy.

UPDATE Corina Căprioriu s-a calificat în semifinale, după o luptă aprigă, cu unguroaica Hedvig Karakas, dar încheiată nedecis în cele cinci minute regulamentare, astfel că a fost nevoie de Golden Score pentru departajare. Prelungirile i-au purtat noroc Corinei, chiar dacă nicio sportivă nu a punctat, arbitrii stabilind-o câştigătoare, cu 2-1.

UPDATE Corina Căprioriu s-a calificat în sferturi după ce Sally Raguib a fost descalificată. Sportiva din Djibouti nu a reuşit să intre în limitele categoriei

UPDATE În şaisprezecimi, Căprioriu a învins-o pe chinezoaica Hui Wang, prin ippon, iar în optimi va lupta cu Sally Raguib (Djibouti).

Corina Căprioriu a întrat în concurs la judo, în şaisprezecimile categoriei 57 kg, la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012.

Delegaţia României a obţinut o medalie olimpică la judo, argint, prin Alina Dumitru (48 kg), în timp ce campioana europeană Andreea Chiţu (52 kg) şi Dan Fâşie (66 kg) au fost eliminaţi în turul secund al competiţiei.

Din delegaţia României la judo mai fac parte Daniel Brata (100 kg) şi Vlăduţ Simionescu (plus 100 kg).

Citește și: