Andrei Pal
9638 vizualizări 23 mai 2017

Anunţul a fost făcut de către organizatorii turneului. De asemenea, rusoaica va mai primi un wild-card şi la turneul de la Birmingham. De la expirarea suspendării, Şarapova a jucat la trei turnee, toate pe zgură: Stuttgart (Germania), Madrid (Spania) şi Roma (Italia). Canadienii nu au mai avut-o la turneul care se desfăşoară la începutul lunii august din 2014, dar i-au trimis un wild-card şi jucătoarea din Rusia s-a arătat încântată că va reveni la Toronto.

"Maria e o campioană de Grand Slam şi o favorită a fanilor. Şi-a ispăşit suspendarea şi ştim că oaspeţii noştri vor fi încântaţi să o vadă jucând", a spus directorul turneului, Karl Hale, conform Toronto Sun.

Cea mai bună performanţă a Mariei Sharapova la Toronto este finala disputată în 2009. Turneul de categorie Premier Five se va desfăşura în perioada 7-13 august, iar în acest an va fi găzduit de Toronto, după ce anul trecut a avut loc la Montreal.

De altfel, Simona Halep se simte foarte bine la acest important turneu, găzduit alternativ de cele două oraşe, în condiţiile în care, în 2016, la Montreal, compatrioata năastră a câştigat titlul la simplu, iar în 2015, când s-a disputat la Toronto, a jucat finala.

"Abia aştept să mă întorc în Canada. Am amintiri extraordinare de când am mai jucat la Toronto, iar organizatorii acestui turneu şi fanii au fost mereu un sprijin important. E unul dintre cele mai mari evenimente ale anului şi sper să joc cel mai bun tenis al meu în acea săptămână", a spus Maria Sharapova, conform sursei citate.

Citește și: