Cezara Paraschiv
4994 vizualizări 4 oct 2017
„A lovit atât de constant mingea, nu a greşit neforţat deloc, a anticipat fantastic, iar procentajul ei la serviciu a fost sus de tot. A făcut tot ce trebuia să facă!", a mai spus rusoaica, potrivit site-ului WTA.
 
Şarapova a câştigat primele şapte meciuri directe în faţa Simonei Halep, patru dintre ultimele cinci jocuri din această serie având nevoie de un set decisiv.
 
Simona Halep a învins-o pe Maria Şarapova, scor 6-2 6-2 şi s-a calificat în sferturile turneului de la WTA Premier Mandatory de la Beijing.
 
Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi numărul 2 mondial, a învins-o, în premieră pe rusoaica Maria Şarapova în optimile tuneului de la Beijing cu un scor zdrobitor, 6-2 6-2, după doar o oră şi 14 minute. 
 
Următoarea adversară a Simonei Halep va fi câştigătoarea meciului dintre Daria Kasatkina (Rusia, 34 WTA) - Agnieszka Radwanska (Polonia, 11 WTA).
 
Românca îşi joacă, în China, o nouă şansă de a deveni numărul 1 mondial doar dacă ajunge în finala turneului. Totuşi, în cazul în care Halep va ajunge să joace finala de la Beijing cu Elina Svitolina, aceasta este obligată să o învingă pe jucătoarea din Ucraina. În caz contrar, ucraineanca va deveni numărul 1 mondial. 

 

Citește și: