Gandul.info
Claudiu Giurgea
116 vizualizări 2 mar 2018

Copil se descurcă excelent la micuţul turneu pregătitor, care precede Mastersul de la Indian Wells (7-18 martie), obţinând a doua victorie în această săptămână! Marius a avut nevoie de fix două ore pentru a-şi asigura biletul pentru sferturi, răpunând un adversar mai puţin cunoscut, dar foarte bătăios.

Marius a pornit ca din tun şi a defilat în primul act, însă Mitchell a revenit neaşteptat, răspunzând pe măsură, cu un set adjudecat la 1. Arădeanul s-a aflat în mare dificultate şi în decisiv, a fost condus cu 2-1 şi break, însă a reuşit să câştige imediat pe serviciul lui Krueger. Americanul nu a mai rezistat la 4-5, atunci când a servit pentru a rămâne în meci, scor final 6-1, 1-6, 6-4.

Copil se va duela pentru semifinale cu Darian King, jucător din Barbados şi ocupant al locului 191 ATP. Marius este condamnat să câştige pentru a nu suferi o cădere de 6 locuri în ierarhia mondială. Românul are 40 de puncte de apărat în această săptămână şi îşi va îndeplini obiectivul dacă va merge în careul de aşi.

Citește și: