Radu Stroe
98 vizualizări 4 dec 2019

„Sunt foarte fericită. Nu ne aşteptam la asta. Am crezut că al cincilea Balon de Aur a fost ultimul. Sincer, asta a fost o surpriză frumoasă. Nici măcar el (n.red. Lionel Messi) nu se aştepta. Nu ştiu dacă a aflat cu câteva minute înainte. Noi nu am ştiut nimic”, a declarat Celia Cuccittini într-un interviu acordat CNN.

Mama lui Messi a vorbit şi despre criticile pe care fiul ei le îndură: ”Dor foarte tare. Sunt unii oameni care pot fi vulgari. În calitate de mamă, cu siguranţă mă doare. Nu trebuie să fie plăcut de toată lumea”.

Cuccittini a vorbit şi despre faptul că Lionel Messi nu a câştigat niciun trofeu cu echipa naţională a Argentinei: ”Toată familia ştie că el are o datorie în faţa Argentinei. Nimeni nu vrea să câştige Cupa Mondială sau Copa America mai mult decât el. Oamenii pot crede că nu a jucat bine. Şi noi am crezut la fel şi i-am spus. Nici nu vă gândiţi. I-am făcut zile grele”.

Până acum, în acest sezon, Lionel Messi a marcat, în 14 apariţii, 11 goluri, dintre care nouă în LaLiga şi două în Liga Campionilor.

 

Citește și: