Gandul.info
Vasile Magradean
307 vizualizări 6 feb 2018

Simona Halep a declarat, marţi seara, presei, la sosirea pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj că sănătatea este mereu pe primul plan.

”Îmi pare foarte rău că nu pot să joc, dar sunt prezentă pentru că îmi doream foarte mult să fiu la echipă, îmi doream pe teren însă nu se poate, sănătatea e pe primul plan mereu. Va fi frumos, o să am parte de fanii mei dragi care mă susţin peste tot. Le-am spus fetelor că îmi pare rău că nu pot juca dar trebuie să mă refac şi nu îmi place să intru în echipă accidentată. Este cel mai bine ca toate fetele să fie apte de joc”, a spus Halep.

Întrebată ce părere are de faptul că suporterii dezamăgiţi de absenţa ei din naţionala de tenis a României îşi vând biletele pe internet, Halep a spus că nu ar trebui să facă asta ”pentru că fetele din echipă sunt în top 100, sunt jucătoare foarte bune şi, cu siguranţă, o să facă tot ce pot ele să câştige meciurile”.

Jucătoare a precizat că programul său de la Cluj-Napoca va fi strict la sala de tenis, unde va încerca să facă parte din echipă atât cât se poate.

”Bineînţeles, fetele fac tot ceea ce trebuie, însă mi-ar plăcea să mă bucur de moment de alături de echipă. (...) Am venit de marţi şi pentru susţinătorii mei de la Cluj, dar şi pentru tratament, doctorul este aici şi trebuia să vin”, a mai spus Simona Halep.

Aceasta a menţionat că Sala Polivalentă din Cluj-Napoca este, de departe, cea mai potrivită pentru FedCup, atmosfera fiind deosebită de fiecare dată.

Meciurile dintre naţionalele României şi Canadei din FedCup se vor juca la sfârşitul săptămânii în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Citește și: