3527 vizualizări 13 nov 2018

"Este minunat să primim atât de multe urări de bine şi gânduri pozitive, este de mare ajutor pentru familia noastră. Ştim cu toţii că Michael este un luptător şi nu se va da bătut", a scris Corinne, conform spuselor muzicianului, intervievat de presa germană.

 

 

"Nu mă aşteptam să primesc un răspuns şi a fost copleşitor. Scrisoarea a fost scrisă de mână de Corinna, la capătâiul soţului ei. A mai spus că este recunoscătoare pentru cadou şi speră ca ea şi familia ei să treacă peste aceste momente dificile", a mai spus Herchenbach.

 

 

Data scrisorii trimisă de Corinna e incertă, dar melodia a fost compusă în 2014, la un an de la accidentul lui Schumacher. Multiplul campion mondial F1 s-a rănit grav la cap după un accident petrecut la schi, în decembrie 2013. A petrecut mult timp în comă, a fost operat şi e îngrijit la domiciliu de specialişti neurologi.

Starea de sănătate a fostul mare campion al curselor de Formula 1, Michael Schumacher, asupra căreia familia a păstrat o discreţie totală de la tragicul accident de schi din 2013, pare să se îmbunătăţească. Cel puţin aşa rezultă din decizia celor apropiaţi de a-l muta pe fostul pilot în Mallorca, în luna august, într-o vilă pe care soţia sa, Corinna, a cumpărat-o de la preşedintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez.

 


Schumacher e îngrijit în prezent la locuinţa sa din Gland, Elveţia, dar va fi mutat în Mallorca, anunţă presa internaţională. Hotărârea a fost luată deoarece familia a dorit ca septuplul campion mondial să fie într-un mediu familiar, lui plăcându-i foarte mult să-şi petreacă vacanţele în Insulele Baleare.

"Pot să vă confirm oficial că Michael Schumacher va locui la noi în oraş şi că totul este pregătit aşa cum se cuvine", a spus primarul localităţii, Katia Rouarch, care a specificat şi faptul că poliţia a fost anunţată de sosirea ex-campionului, dar data exactă a mutării a rămas confidenţială.

 Michael Schumacher, 49 de ani, s-a rănit grav la cap după un accident petrecut la schi. A petrecut mult timp în comă, a fost operat şi e îngrijit la domiciliu de specialişti neurologi. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii privind starea de sănătate a fostului pilot.

Citește și: