Laura Cojocaru
1182 vizualizări 10 aug 2018

Veşti bune: nu am vreun os rupt. Veşti rele: mi-a cedat un ligament . Din păcate, nu voi putea participa la US Open, dar voi încerca să mă refac pentru sezonul din Asia. Vă mulţumesc tuturor pentru suport!”, a declarat Mihaela pe contul de Twitter.

Good news: no bones broken 👍
Bad news: one ligament broken, 2 stretched 👎
Very sad I won't get to play US Open Series but I'll try my best to recover for the Asian Tour!
Thank you for all the support I'll keep you posted 🙏 pic.twitter.com/D9tn7csuGw

— Mihaela Buzarnescu (@MikiBuzarnescu) August 10, 2018

Adversara Mihaelei din meciul în care s-a accidentat, Elina Svitolina i-a transmis româncei însănătoşire grabnică: ”Îmi pare foarte rău să văd jucători accidentaţi atât de rău! Îţi doresc, Miki Buzărnescu, să te recuperezi foarte repede! Să fii puternică!”, a scris pe Twitter, Elina Svitolina

Very tough to see players getting injured that badly on court. I wish @MikiBuzarnescu a veryyyy speedy recovery! Stay strong! pic.twitter.com/cAv0BRQqnc
— Elina Svitolina (@ElinaSvitolina) August 8, 2018

Joi, tatăl Mihaelei Buzărnescu şi medicul Pompiliu Popescu sperau ca accidentarea să nu fie atât de gravă, iar sportiva să poată participa la US Open. Însă după un examen RMN, Buzărnescu a primit un diagnostic care o va ţine departe de teren mai mult decât spera. 

Puteţi vedea momentul accidentării Mihaelei Buzărenescu în înregistrarea de mai jos:

În timpul evoluţiei sale la Montreal, Simona Halep a susţinut-o pe Mihaela Buzărnescu şi a felicitat-o pentru că a urcat pe locul 20 WTA.

”Sunt atât de fericită pentru tine, Miki! Bine ai venit în top 20”, i-a transmis Simona Halep, Mihaelei Buzărnescu, cu câteva zile în urmă.

So happy for you, Miki! Welcome to the Top 20 😬🤗 @MikiBuzarnescu

— Simona Halep (@Simona_Halep) August 5, 2018

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale Rogers Cup, după ce a învins-o, vineri, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2.

"Voi dormi, voi dormi şi iar voi dormi după acest meci. Vă mulţumesc că veniţi mereu să mă susţineţi", a exclamat Simona imediat după meci. "Mi-am păstrat concentrarea pentru fiecare schimb de mingi. A fost o zi dificilă şi pentru mine, şi pentru Venus".

Pentru accederea în sferturi, Simona Halep primeşte 190 de puncte WTA şi 60.000 de dolari. În sferturi, ea o va întâlni, sâmbătă, în jurul orei 1:30, pe Caroline Garcia din Franţa (locul 6 WTA).

 

Citește și: