Preşedintele CFR a discutat cu Dan Petrescu despre atacurile lui MM şi spune că antrenorul este extrem de supărat pe fostul său coleg, scrie digisport.ro.

„Nu a inventat MM Stoica fotbalul şi nu începe, nici nu se termină fotbalul cu el”, a declarat Iuliu Mureşan.

"Sunt moduri de abordare diferite. Şi patronul Stelei vorbeşte mult, dar de cele mai multe ori nu mă simt jignit de ce spune. MM Stoica are o răutate, ceva care deranjează. Nu vreau să spun că ar trebui sau nu suspendat, asta este treaba comisiilor. Dar de ce nu face şi el cum fac şi eu sau alţi oameni cu experienţă din fotbal? Nu a inventat MM Stoica fotbalul şi nu începe, nici nu se termină fotbalul cu el. Ar fi bine să fim mai moderaţi puţin, să nu incităm şi să ne vedem fiecare de treaba lui şi de clubul lui. Mie nu îmi e greu, de ce altora le e greu? E problemă de educaţie, de fel de a fi şi de multe altele", a declarat Iuliu Mureşan, în cadrul emisiunii "Fotbal Club"la finalul meciului CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0.

"Dan Petrescu e foarte supărat pe MM Stoica. Au colaborat, Dan Petrescu l-a ajutat şi i-am întins o mână, mai mult profesional, dar nu e problema mea să discut despre asta. Nu e fair-play, în primul rând. Dan Petrescu nu se aştepta la atitudinea pe care MM Stoica o are faţă de el", a mai spus preşedintele de la CFR Cluj.

Citește și: