Gandul.info
Denis Şchiopu
255 vizualizări 21 feb 2018

"A făcut foarte bine că a plecat. Perioada cât a stat acolo i-a prins bine, dar el a fost considerat drept junior. Eu îl văd că parcă e mai puternic, mai compact. În Italia, jucătorii arată altfel, sunt mult mai pregătiţi. Are talent. Mi se pare un alt jucător", a spus Mutu, la Digi Sport.

Cât despre convocarea la echipa naţională a lui Ianis Hagi, Adrian Mutu a precizat că mijlocaşul în vârstă de 19 ani are nevoie de continuitate, înainte de a face pasul la prima reprezentativă: "Trebuie să continue această perioadă bună, apoi vom vedea. Va trebui să vedem cum joacă şi când nu este Hagi antrenor".

Ianis Hagi nu a jucat în niciun meci pentru Fiorentina, în acest sezon. Transferat în vara anului 2016 de la FC Viitorul, pentru două milioane de euro, fiul lui Gheorghe Hagi a strâns 48 de minute în ediţia trecută din Serie A, în două apariţii.

Tot pentru două milioane de euro a şi fost răscumpărat de Viitorul, însă gruparea italiană a păstrat un procent de 30 la sută din viitorul transfer al jucătorului. În cele trei meciuri jucate după revenire, Hagi Jr. a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă la Viitorul.

Citește și: