Gandul.info
Denis Şchiopu
297 vizualizări 3 nov 2017

"În general, sunt un tip rezervat, dar mă bucur că am reuşit calificarea. Nu mă gândeam, la început, că voi reuşi să mă calific în primăvara europeană, voiam doar să mă calific într-o grupă europeană. Ne-a lipsit al doilea gol ca să obţinem această victorie, pentru că eu consider că cei de la Beer Sheva, în afară de gol, nu ne-au pus probleme. Nu am reuşit să ne concretizăm ocaziile. Am văzut şi eu faza cu henţul, dar nu vreau că comentez arbitrajul", a afirmat Dică, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 37 de ani a explicat şi schimbările făcute în echipă: "V-aţi învăţat că vă anunţă echipa în ziua jocului (n.r. - George Becali). Nu am nicio problemă. Schimbări am făcut în echipă, pentru că jucăm din trei în trei zile, e greu, se acumulează".

Denis Alibec a părăsit terenul în lacrimi, în momentul schimbării, lucru pe care Dică nu l-a observat în timpul meciului: "Am aflat după joc că a avut această reacţie, îmi pare rău pentru el, pentru că nu trece printr-o perioadă bună. El trebuie să aibă încredere în el, să facă sacrificii şi sper să ajute mai mult. Eu am văzut că l-au aplaudat suporterii".

FCSB a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa israeliană Hapoel Beer Sheva, în etapa a patra a grupei G din Liga Europa, şi şi-a asigurat calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei.

Citește și: