Sorin Bogdan
484 vizualizări 15 mai 2018

Chiar dacă FCSB a învins în derby-ul cu CS U Craiova şi păstrează speranţe pentru ultima etapă, fostul preşedinte LPF Dumitru Dragomir este convins că CFR Cluj va câştiga laurii de campioană. Elevii lui Dan Petrescu sunt în fruntea clasamentului, cu 47 de puncte, iar un succes în meciul cu Viitorul aduce primul titlu după şase ani în Gruia.

Dragomir a rămas impresionat de meciul de luni seara, de pe stadionul "Ion Oblemenco" şi consideră că Nicolae Dică a avut o mare doză de noroc în obţinerea unui rezultat bun, care i-a reaprins speranţele: "Craiova - FCSB a fost cel mai frumos meci al campionatului de până acum, echipele şi spectatorii fiind actorii principali! Pe Dică l-a ajutat Dumnezeu fiindcă, în cazul în care-l scotea pe Teixeira, altul era rezultatul, dar a avut noroc", a spus Dragomir, la ProSport Live. "Oracolul din Bălceşti" cerede însă că CFR poate sărbători deja câştigarea titlului: "Campionatul e pierdut pentru FCSB, e terminat, se joacă aşa, ca să mai fie emoţii până în ultima etapă, dar Viitorul nu are forţa să o împiedice pe CFR! Vă spun că CFR are şanse 99,99 la sută să ia titlul", a spus Dragomir la ProSport LIVE.

Duminică, de la 20:45, în Liga 1 Betano se joacă partidele FCSB - Astra şi CFR - Viitorul. CFR are un punct peste FCSC în ierarhia Ligii 1.

Citește și: