Departamentul Sport - Mediafax
126 vizualizări 8 apr 2012

Tehnicianul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu Astra Ploieşti, scor 0-2, că în această partidă i-a fost ruşine că antrenează echipa din Târgu Jiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ce mai pot spune după un joc în care pe teren a fost o singură echipă, Astra? Noi am fost o umbră palidă. Rar mi-a fost dat să văd o echipă care să nu pună probleme adversarului. Mi-a fost ruşine că sunt antrenorul Pandurilor din cauza evoluţiei şi lipsei de atitudine de care am dat dovadă. Dacă ne prezentăm ca astăzi, vom fi printre echipele care se vor lupta pentru evitarea retrogradării. Jocul nostru a suferit mult. Nu vreau să caut scuze, cauzele sunt multiple. Numai în formula de start sunt diferenţe mari faţă de anul trecut. Cei care au intrat astăzi au avut şansa lor, dar mulţi au rămas repetenţi. E dureros pentru noi, dar în această săptămână trebuie să facem o analiză, pentru că ne aşteaptă un program greu. Am sperat din iarnă că voi redresa echipa, au fost şi câteva jocuri bune, aş vrea să cred că am avut toţi o zi foarte proastă", a spus Grigoraş.

Tehnicianul gorjenilor a afirmat că nu a vorbit cu nimeni de la Steaua şi nici nu se pune problema să devină antrenorul "roş-albaştrilor". "Personal, mă gândesc doar la Pandurii şi la îndeplinirea obiectivului, o clasare în primele zece poziţii, dar după felul în care ne prezentăm este greu de îndeplinit. Nu agreez Bucureştiul, sunt doar speculaţii, nu am vorbit cu nimeni de la Steaua. Sunt sub contract cu Pandurii, trebuie să îmi văd de treaba mea aici. Avem un meci foarte greu cu FCM Târgu Mureş pe teren propriu, care se va disputa fără spectatori. S-au făcut demersuri pentru a chema femei şi copii în tribună, dar femeile cred că sâmbătă au treabă cu cozonacii. Îmi pare rău că n-am putut oferi un spectacol celor din tribună, cred că nici la televizor nu s-au uitat mai mult de o sută de persoane", a precizat Grigoraş.

Antrenorul secund al echipei Astra Ploieşti, Mihai Teja, speră ca formaţia sa să evite zona retrogradării: "Felicit echipa pentru atitudine. Victoria este a jucătorilor, care ştiu că pot şi mai mult. Sper să menţinem parcursul ascendent şi să evităm zona retrogradării. Trebuie să rămânem umili pentru meciurile următoare. Avem un lot subţire numeric, sunt mulţi accidentaţi, Spadacio a fost suspendat, iar la alţi jucători s-a renunţat. Trebuie să fructificăm la maxim calităţile jucătorilor de care dispunem. Budescu este un jucător valoros, face parte din lot, l-am adus pentru că avem nevoie de el. Săptămâna viitoare va sosi un atacant francez liber de contract pe care o să-l urmărim, să vedem în ce măsură ne poate ajuta".

Echipa Astra Ploieşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, acesta fiind primul succes al tehnicianului Mircea Rednic pe banca prahovenilor. Golurile învingătorilor au fost marcat de Găman '28 şi Fl. Pătraşcu '58.

Citește și: