Gandul.info
Denis Şchiopu
2959 vizualizări 20 nov 2017

"Un meci foarte greu, ştiam că Dinamo are nevoie de victorie, ştiam că dacă ţinem 0-0, vor intra în panică şi vor risca. În prima repriză Dinamo a fost mai bună. La pauză a fost cel mai dur moment al meu faţă de jucători, de când sunt la CFR. Nu înţelegeam de ce nu avem atitudine, de ce greşim atâtea pase. În afară de Hoban şi Omrani, ceilalţi mi s-a părut că erau sub nivelul lor. După aceea am controlat jocul până la final", a declarat Petrescu la Digi Sport.

Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a mărturisit că nu se gândeşte, deocamdată, la câştigarea titlului şi spune că obiectivul actual este accederea în play-off.

"Noi nu ne gândim la asta. E clar că suntem bucuroşi că am bătut azi. Am un singur obiectiv, când vom fi calificaţi matematic în play-off, vom vorbi. Avem jucători foarte buni în apărare, poate nu suntem aşa plăcuţi ochiului cum şi-ar dori mulţi. Mentalitatea mea este că toţi jucătorii trebuie să se apere. Dacă nu faci faza de apărare, nu joci la mine. Omrani a fost astăzi, poate, cel mai bun fundaş al nostru", a adăugat Petrescu.

Dan Petrescu este bucuros că echipa sa a primit din nou penalty şi recunoaşte că nu se aştepta ca Emmanuel Culio să marcheze şase goluri în acest sezon: "Doamne fereşte! Nu ne aşteptam să aibă atâtea goluri. Ne bucurăm că am primit iar penalty, după atâta timp. Mă bucur că arbitrul nu a greşit, pentru că venea după acel meci, în care eu cred că nu a greşit".

Antrenorul formaţiei ardelene este de părere că Dinamo va obţine accederea în play-off: "Da, eu cred că vor ajunge".

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a 18-a din Liga 1.

În clasament, CFR Cluj acumulează 40 de puncte urcă pe primul loc, la două puncte avans de FCSB, care se află acum pe locul secund. Dinamo este pe poziţia a 7-a, cu 24 de puncte, la patru puncte de locul 6, ocupat de Astra.

Citește și: