"Întrebat fiind cine este de vină pentru ratarea titlului, Becali a spus că el. Că i-a spus lui Dică să nu-l scoată pe Alibec, să-l ţină căpitan, că poate îl vinde... Dar el spune adevărul 10%, 15%. El se lăuda şi în particular că el face echipa, el face schimbările. Şi se vede cu ochiul liber, atunci când dispar jucători în minutul 30. Oricât aş vrea să-l apăr pe Dică...

Dacă Dică ar fi fost numărul unu acolo şi se ocupa de totul, era OK şi cu locul doi, calificare în primăvară europeană, dar atâta timp cât toată lumea ştie cine ia deciziile, sigur că e o bilă neagră pentru el. Cred că el a trecut prin momente delicate. Nu are ce să facă! Ce să facă Dică!? Era antrenor la o echipă de Liga a III-a, promovase. A avut această şansă să vină la o echipă care se bate pentru titlu, iar dacă reuşea acest lucru, să ştiţi că ăia din Golf nu ştiau că se implică patronul, că face schimbările, era o oportunitate pentru el. Ce rămâne negativ pentru el e că cel care conduce acolo, cel care e patron, se implică şi face lucruri pe care nu trebuia să le facă", a declarat Piţurcă la Telekomsport.
 
 Nicolae Dică a fost numit antrenor al FCSB în vara anului trecut şi a ratat principalul obiectiv al ilfovenilor, câştigarea titlului.
 
 Echipă patronată de Gigi Becali a încheiat sezonul pe locul 2, la un punct în spatele celor de la CFR Cluj.

Citește și: