Octavian Vasilescu
661 vizualizări 27 mai 2018

Portarul neamţ a greşit decisiv la două goluri din cele trei marcate de Real Madrid şi toată lumea l-a perceput drept principalul vinovat pentru înfrângerea lui Liverpool.

Real Madrid s-a impus cu 3-1 în faţa lui Liverpool, însă două dintre goluri au venit pe fondul unor greşeli foarte grave făcute de Karius. Mai întâi, a degajat mingea în gheata lui Benzema şi balonul a ricoşat în poartă. Apoi, a scăpat mingea în poartă la un şut al lui Bale.

Karius a postat pe Twitter un mesaj în care şi-a cerut scuze pentru prestaţia sa:

”N-am dormit deloc până acum... scenele încă se derulează în capul meu, iar şi iar... Îmi cer infinit scuze colegilor mei, vouă - fanilor şi tuturor celor din staff. Ştiu că am dat-o în bară cu cele două gafe şi că v-am dezamăgit. Aşa cum am zis, mi-ar plăcea să dau timpul înapoi, dar nu este posibil. Este cu atât mai rău cu cât toţi simţeam că puteam să o învingem pe Real Madrid şi am fost mult timp în joc. Le mulţumesc fanilor noştri incredibili, care au venit la Kiev şi m-au susţinut chiar şi după meci. Încă o dată mi-aţi arătat ce familie mare suntem. Vă mulţumesc tuturor şi vom reveni împreună mai puternici!”, a fost mesajul postat de Karius pe contul său de Twitter.

 

Citește și: