Gandul.info
Claudiu Giurgea
5618 vizualizări 24 dec 2017

Sursa citată susţine că şefii de pe Bernabeu i-au găsit un înlocuitor lui Zinedine Zidane, urmând ca acesta să fie schimbat în cazul în care rezultatele la echipă nu apar. Jurnaliştii spanioli susţin că tehnicianul în vârstă de 58 de ani Carlo Ancelotti este pregătit să preia campioana Spaniei. Italianul a luat o pauză din antrenorat, ultima oară fiind pe banca lui Bayern Munchen.

Zidane nu ar fi primul antrenor demis din cauza rezultatelor, deşi trofeele au curs în ultimele sezoane datorită antrenorului francez. Fabio Capello, Bernd Schuster şi Ancelotti sunt antrenorii care au fost demişi de la Real Madrid, deşi toţi au pus mâna pe trofee importante în capitala Spaniei.

Ancelotti a stat pe banca lui Real Madrid între 2013-2015, timp în care a cucerit o Ligă a Campionilor, o Cupă a Spaniei, Campionatul Mondial al Cluburilor şi Supercupa Europei.

9 trofee a câştigat Zidane de la venirea sa pe banca lui Real Madrid, în ianuarie 2016. Cele mai importante realizări ale lui Zidane, pe banca Realului, sunt cele trei Ligi ale Campionilor şi titlul din acest an.

Citește și: