Andrei Pal
6637 vizualizări 5 iun 2017Pentru a ajunge în sferturi la turneul parzian, Halep a trecut de Carla Suarez Navarro, 6-1, 6-1, în timp ce Svitolina a învins-o pe Petra Martic, surpriza din acest an de la competiţia din capitala Franţei, 4-6, 6-3, 7-5. Pe parcursul întâlnirii care a durat două ore şi şase minute, sportiva din Ucraina a acuzat o accidentare la spate, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Elina Svitolina a vorbit, în conferinţa de presă de după meci, despre accidentare, dar şi despre meciul cu Simona Halep.

"Am decis să dau totul şi să rămân foarte puternică în meci. Am fost puţin deranjată de accidentarea la spate, dar sper să mă recuperez până la ora meciului. La Roma a fost o finală dificilă pentru amandouă. Şi eu am fost accidentată atunci, a fost greu. Am făcut un meci bun la Roma, am luat multe lucruri pozitive de acolo. Cred că pot... Am un plan, cum să joc, vom vedea cum va decurge. Ea este încrezătoare, joacă bine pe zgură, a jucat o finală aici şi ştie cum e să ajungi acolo", a spus Svitolina în cadrul conferinţei de presă.

Pentru accederea în sferturile de finală, cele două sportive vor încasa un cec în valoare de 300.000 de euro şi 430 de puncte în clasamentul mondial. În întâlnirile directe, scorul este egal, 1-1.

Citește și: