Mihaela Măncilă
212 vizualizări 1 nov 2019

„Eu vă zic o chestie: din 10 meciuri directe între Halep şi Andreescu, punându-l şi pe ăsta la socoteală, scorul va fi 7-3 pentru Bianca. O spun clar. Acum, şi-au luat pulsul. Dacă e să le comparăm în toate planurile, de la calităţi la mental, la psihic, Bianca e peste!

Simona a avut şansa de a da peste Darren Cahill în viaţă. Uitaţi-vă cum se comporta cu Daniel Dobre, cum e cu Darren, că nu-şi permite! Eu o iubesc pe Simona foarte tare, că e România, însă ar trebui să aibă o altă relaţie cu team-ul ei", spune Hristache, potrivit gsp.ro.

Simona Halep şi Bianca Andreescu s-au duelat pentru prima dată în cariera lor, luni, 28 octombrie, în meciul de debut la ediţia 2019 de la Turneul Campioanelor. Jucătoarea din Canada de origine română în vârstă de 19 ani s-a impus în primul set, scor 6-3, însă fostul lider mondial le-a câştigat pe următoarele două, scor 7-6, 6-3, câştigând astfel meciul.

Bianca Andreescu a abandonat turneul de la Shenzhen din cauza unei accidentări la genunchi.

Simona Halep se va întâlni vineri, 1 noiembrie, nu înainte de ora 14:00, cu jucătoarea din Cehia, Karolina Pliskova, în ultimul meci din Grupa Mov, partidă cae va decide ultima sportivă care va ajunge în semifinalele competiţiei.

 

Citește și: