”Nu sunt genul de antrenor care să fie paznic. Am avut o discuţie Alibec, înainte de meciul cu Chiajna. Din ce mi-a zis şi-a închis contul, nu mai joacă Counter Strike. Mi-a zis că şi-a închis acel joc. Trebuie să înţeleagă că suntem cu toţii alături de el, îi vrem binele. Tot ceea ce s-a făcut s-a făcut pentru binele lui. Îmi doresc ca el să aibă evoluţii bune şi să ajungă cât mai sus. Să reuşească să plece la un salariu mai mare. Am văzut o schimbare la el. Eu aştept mai mult de la el. Ştiu ce poate, l-am avut coleg de cameră”, a declarat Nicolae Dică, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Dică a vorbit şi despre şansa pe care Alibec a pierdut-o în vară, când a fost aproape de un transfer la Olympique Marseille, dar patronul roş-albaştrilor ar fi refuzat oferta. 

”Eu ştiu că a fost o ofertă pentru Denis, nu ştiu de la ce echipă. Patronul mi-a zis că o să plece, că vrea să-l dea, dar seara m-a sunat şi mi-a spus că nu mai pleacă, pentru că nu au mai dat niciun semn cei care-l doreau. Eu îmi doresc ca el să ne ajute cât mai mult până în iarnă, iar atunci să se transfere la o echipă din Europa mai mare decât Steaua, pe un salariu mult mai bun decât la Steaua”, susţine Dică.

Citește și: