2 vizualizări 16 iul 2007

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, este mulţumit de felul în care joacă echipa sa în turneul de amicale din Elveţia, afirmând că relaţiile de joc au început să se sudeze. Braşovenii au avut parte până acum de o înfrângere, o victorie şi un rezultat de egalitate înregistrate. „Am spus de la bun început că nu mă interesează rezultatele şi că urmăresc în mod special să se sudeze relaţiile de joc. Dacă mai şi câştigăm, este foarte bine, însă nu mi-am propus asta cu orice preţ, deşi am avut în faţă adversari accesibili, şi când spun asta mă refer la primele două meciuri, şi nu la cel cu FC Zurich”, a declarat Răzvan Lucescu.

Referitor la partida de duminică seară, cu FC Zurich, încheiată cu scorul de 2-2, Lucescu a spus că, dacă fotbaliştii nu greşeau în ultimele minute, FC Braşov putea chiar câştiga. „Am făcut un meci foarte bun şi, dacă nu gafam copilăreşte, puteam chiar câştiga. Oricum, în această perioadă nu pun preţ pe rezultate, deşi ştiu că până şi cele din meciurile amicale dau o stare de confort psihologic jucătorilor. Prefer totuşi să-i văd pe băieţi că fac pe teren exact ce le cer şi că înţeleg ceea ce fac. Altceva nu prea contează, acum.

 Mai avem un test cu o echipă de liga a treia, care nu mă interesează prea mult, şi chiar voi face un antrenament tare, miercuri, înainte de această partidă. Într-adevăr, sâmbătă, cu Strasbourg, vom avea un examen dificil, dar cred că băieţii mă vor mulţumi prin prestaţia lor, indiferent de rezultatul înregistrat”, a spus Răzvan Lucescu. FC Braşov va juca, mâine, în compania echipei Guin, din liga a treia elveţiană, şi îşi va încheia stagiul din Elveţia cu un amical împotriva formaţiei Strasbourg, din prima ligă franceză. (D.R.)

Citește și: