Gandul.info
Denis Şchiopu
1192 vizualizări 16 dec 2017

"Mă faceţi să zâmbesc", a replicat tehnicianul când a fost pus să comenteze afirmaţiile lui Victor Piţurcă. "Am văzut şi eu declaraţiile domnului Piţurcă. Nu am înţeles de ce a dat acele declaraţii, pentru că eu nu mi-am simţit postul ameninţat, din discuţiile pe care le-am avut cu patronul nu am simţit lucrul acesta. În plus de asta, consider că în momentul ăsta, Steaua este pe un drum bun. Am luat statistica din ultimii ani şi am văzut că după etapa 21, Steaua avea anul trecut 40 de puncte. Acum, are 44 de puncte. Avea 27 de goluri marcate, Steaua acum are 44 de goluri marcate. Avea 16 goluri primite, acum are 14 goluri primite. Plus că suntem calificaţi în primăvara europeană, plus că în Cupa României am mers mai departe.

Îmi aduc aminte că anul trecut, în această perioadă, nu se vorbea despre o demisie a antrenorului. Să nu înţelegeţi că mă leg de Reghe (n.r. - Laurenţiu Reghecampf). Nu, a făcut performanţă la Steaua, dar eu fac o comparaţie cu ce se speculează în presă. Nu aş fi nici primul, nici ultimul antrenor demis de la Steaua", a spus Dică, într-o conferinţă de presă.

Cât despre prelungirea contractului: "Am avut o discuţie cu domnul Becali şi i-am spus că nu este momentul potrivit. Dacă voi avea rezultate, voi rămâne la Steaua. Dacă nu, nu voi rămâne".

În vara acestui an, Dică i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică a formaţiei FCSB. În vârstă de 37 de ani, Nicolae Dică a ocupat şi funcţia de antrenor secund la FCSB, în sezonul 2014-2015, făcând parte din staff-ul lui Mirel Rădoi. Anterior revenirii la echipa finanţată de George Becali, el a mai fost antrenor principal la SCM Piteşti, care activează în prezent sub denumirea de FC Argeş.

Citește și: