Gandul.info
Claudiu Giurgea
237 vizualizări 21 feb 2018

Vicecampioana pleacă de la 1-0 în tur, dar MM spune că FCSB se bucură, în continuare, de statutul de outsider în dubla cu Lazio.

"Nu poţi să ai emoţii în faţa unor astfel de meciuri. Când eşti outsider, nu ai de ce să ai emoţii. Dar ne dorim să ne calificăm, chiar dacă o eventuală calificare ne periclitează serios şansele la obţinerea titlului, având în vedere ce se întâmplă în ultima vreme prin campionat, meciuri din astea în care unii fac simplu act de prezenţă", a spus Stoica, la plecarea spre Roma, pentru ca apoi să continue: "Eu schimbam victoria cu Lazio cu una cu Dinamo fără să stau pe gânduri. Dacă o schimbam, în condiţiile în care întâlnirea cu Dinamo, însemna 1,5 puncte, e clar că nu există comparaţie. Ne trebuie titlul anul ăsta. Doar că nu vom juca împotriva unei singure echipe, ci împotriva unei cooperative, cred eu." a spus Stoica

Iar discursul lui MM a făcut, într-un punct, referire şi la Dan Petrescu. La ultima conferinţă de presă pe care a susţinut-o, antrenorul de la CFR a transmis că nu-i răspunde "unui băiat care n-a făcut fotbal". Acum, Mihai Stoica a pus la cale planul pentru a obţine, totuşi, o replică din partea omului alături de care a câştigat titlul cu Unirea Urziceni.

"Eu sunt genul care spune ce gândeşte, nu îmi place biliardul, nu dau niciodată cu mantă. Prefer să joc tenis, că fotbal nu am jucat şi îmi place să joc fotbal-tenis. Dar vă promit că după ce mă întorc în ţară o să joc fotbal, o să vă rog să filmaţi să îi trimiteţi lui Petrescu ca să poată să îmi dea şi mie replica", a fost mesajul lui MM.

Citește și: