6035 vizualizări 21 nov 2016

Fundaşul poate fi considerat unul dintre vinovaţii jocului slab defensiv făcut de vicecampioană, care a dus la primul gol primit de Steaua, după 365 de minute. În momentul în care a ieşit de pe teren, Toşca nu a băgat pe nimeni în seamă, trecând pe lângă antrenorul său, fără să aibă loc clasica strângere de mână.

Nu este pentru prima oară când există tensiuni între cei doi: Reghe a povestit un episod din meciul cu Manchester City, de la Bucureşti, pierdut de Steaua cu 0-5. Antrenorul roş-albaştrilor îl consideră pe jucătorul de 24 de ani principalul vinovat la primul gol marcat de Kun Aguero. Tehnicianul consideră că jucătorii români au o problemă de mentalitate când joacă împotriva echipelor mari, scrie digisport.

Se pare că tehnicianul roş-albaştrilor a fost nemulţumit de jocul prestat de fundaş şi în partida cu FC Zurich, din grupele Europa League. Astfel, după meci, în vestiar, ar fi avut loc un dialog mai dur între Reghe şi Toşca, iar urmarea a fost clară - jucătorul de 24 ani a fost trecut pe banca de rezerve la meciul cu ASA.

Toşca este un jucător crescut de Steaua, dar a fost cedat la Urziceni în 2010. Fundaşul a revenit la echipa antrenată de Reghecampf în 2014 când a fost transferat de la Viitorul.

În 20 partide a evoluat Toşca pentru Steaua în acest sezon, dintre care 10 în Liga 1, 7 în cupele europene, 1 în Cupa României şi 1 în Cupa Ligii.

Citește și: