Leila Bolat
1195 vizualizări 21 dec 2013

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, după remiza cu Astra Giurgiu, scor 1-1, că în opinia sa din 2014 cu siguranţă Istvan Kovacs nu va mai arbitra cele două formaţii, informează prosport.ro.

"Ce poţi să spui când ai un jucător afară şi nu este lăsat să intre pe teren? Plus că au mai fost şi alte faze în care arbitrii au dat un alt sens deciziilor. În condiţiile în care jucăm împotriva tuturor, consider că am obţinut un rezultat foarte bun. Consider că au fost situaţii în care am fost dezavantajaţi. Cu siguranţă, de la anul, domnul Istvan Kovacs nu le va mai arbitra nici pe Steaua, nici pe Astra. Nu comentez prestaţia lui, dar spun că ceea ce a spus domnul Dinu Gheorghe s-a adeverit. Cred eu că specialiştii care susţin că Steaua a fost ajutată până acum vor analiza şi vor lua măsurile cuvenite. Sunt mulţumit de acest an, 2013. Suntem neînvinşi, suntem pe un loc care ne permite să ne luptăm la titlu. Am jucat multe meciuri, păcat că nu ne-am calificat în primăvară, dar am învăţat multe şi anul viitor vom face totul mai bine", a spus Reghecampf.

De cealaltă parte, Daniel Isăilă este de părere că elevii săi au primit un gol stupid. "Am primit un gol stupid, am fost pe post de Moş Crăciun pentru Steaua. Le-am făcut cadou trei goluri în cele două meciuri. A fost un an perfect pentru noi. Suntem pe primul loc, am fost aproape de grupele Europa League. Steaua a venit cu un moral pozitiv după meciul de miercuri. Am fi meritat să câştigat. Cu mai multă concentrare puteam obţine mai mult şi în meciul de miercuri. Cu Kapetanos a fost un lucru normal. Trebuia să se dea un exemplu, astfel de lucruri nu au ce căuta pe teren. Obiectivul nostru este lociurile 1-3. Acest 1-1 este pentru Petrolul. Transferul lui Ioniţă este făcut, aşa am înţeles. Rămâne să vedem când va veni la noi, în iarnă sau în vară", a spus Isăilă la Dolce Sport.

Formaţia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu echipa Steaua, într-un meci restanţă din etapa a doua a Ligii I. Golul gazdelor a fost marcat de Enache '35, iar pentru Steaua a înscris Varela '45+1.

Citește și: