Adrian Ţone - Mediafax
467 vizualizări 11 mai 2015

"Întotdeauna este o plăcere să vin în România, oamenii sunt primitori, iar galele Superkombat au ajuns la un nivel extraordinar. Anul trecut am fost la două dintre ele, la Constanţa şi Almere, şi mă aştept ca şi cea de la Bucureşti să fie la fel de spectaculoasă", a declarat surinamezul.

Bonjasky a donat o pereche de mănuşi cu autograf pentru licitaţia caritabilă care va avea loc vineri, 15 mai, la Ambasad'Or Events în Otopeni, şi la care participă mai mulţi sportivi din România.

Fostul luptător va participa şi la lansarea oficială a Vision Body în România, singura tehnologie de electrostimuare Wireless din lume, programată pentru 22 mai, la Fit4You Luxury Dorobanţi.

În vârstă de 39 de ani, Bonjasky are în palmares trei titluri de campion mondial K-1, în Japonia, şi de-a lungul timpului a învins luptători precum Ray Sefo, Ernesto Hoost, Francois Both, Cro Cop şi Alistair Overeem.

La Gala Superkombat de la Sala Polivalentă vor participa fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, iar o parte din încasări va fi donată unor spitale de oncologie. Cele mai ieftine bilete costă 20 de lei, acestea putând fi achiziţionate din reţeaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone şi Orange.

Citește și: