213 vizualizări 27 aug 2017

Compatrioata noastră a câştigat Cupa NetBet 2017 , după ce s-a impus în finală, în faţa favoritei nr. 5, Victoria Bosio, din Argentina, în două seturi, 7-5, 6-4.
Gabriela Talabă este, de asemenea, şi campioana de dublu a acestui turneu, titlu câştigat vineri, alături de coechipiera sa, Oana Simion, 6-3, 0-6, 12-10 cu Elena Bogdan/Elena-Teodora Cadar.

”Sunt puţin obosită, a fost o săptămână grea, toate meciurile au fost de aproape trei ore, dar mă simt foarte fericită. Este primul meu titlu, am mai jucat două finale şi nu am reuşit să câştig. Este un important pas înainte, ştiu ce trebuie să îmbunătăţesc, şi cred că o să fie din ce în ce mai bine”, a spus, după festivitatea de premiere, Gabriela Talabă, care recunoaşte că circuitul de turnee ITF organizat de Federaţia Română de Tenis este de mare ajutor tenisului românesc: ”Este foarte important pentru noi. Practic, de la turneele astea pleci, îţi deschid drumul şi astfel poţi să mergi la turneele cu premii mai mari, cu mai multe puncte. Aceasta este şansa noastră de a face saltul spre marea performanţă”.

”A fost un turneu bun pentru noi, mă bucur că a fost câştigat de o româncă, o felicit pe Gabriela şi sper să mai câştige şi alte turnee, acum că tot a spart gheaţa. Mulţumesc încă o dată sposnorilor şi partenerilor noştri, celor de la NetBet Enterprises Ltd,  Aaylex- CocoRico, Aston - Gree Aer Condiţionat, Asset Portofolio Servicing şi Chimtitan, pentru că, fără ajutorul lor, aceste turnee nu ar exista”, a declarat, la finalul turneului, Ioan Ţupa, directorul Cupei NetBet 2017.
Sponsorul principal al acestui turneu este NetBet Enterprises Ltd, iar pe lista de sponsori se mai regăsesc Aaylex- CocoRico, Aston - Gree Aer Condiţionat, Asset Portofolio Servicing şi Chimtitan.

 

Citește și: