Adrian MACARIE
Adrian Petculescu - Mediafax
Andrei Mazurchievici
419 vizualizări 17 apr 2014

"Intonarea imnului îmi va da încredere, iar când eram la juniori şi mi s-a cântat am plâns, pentru că eu sunt o fire mai sensibilă", a declarat Halep.

Sportiva clasată pe locul 5 WTA a precizat că viaţa i s-a schimbat din momentul în care a ajuns printre cele mai bune jucătoare din lume şi că are acum o presiune în plus.

"Viaţa mea s-a schimbat foarte mult de când am ajuns în Top 5. E foarte greu să fii în Top 5, e o presiune în plus. Eu îmi spun că sunt Top 10 sau 15. E o presiune pe mine să fiu prima în echipă, pentru că îmi doresc să fiu prima în echipă, pentru că îmi doresc să aduc ambele puncte. Cred că va fi plin de lume în weekend", a adăugat ea.

Halep a mai spus că este refăcută după operaţia efectuată: "A fost o pauză destul de lungă, dar a trebuit să mă operez după turneul de la Miami. M-am recuperat destul de repede şi bine."

Întâlnirea dintre România şi Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale, va avea loc sâmbătă şi duminică, la Arenele BNR din Bucureşti. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate sâmbătă, iar a doua zi se vor disputa celelalte două partide de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care va câştiga întâlnirea va accede în a doua Grupă Mondială.

Surprize dulci pentru copiii prezenti la meciurile de Fed Cup

Dr. Oetker România va oferi copiilor prezenţi la Fed Cup deserturi proaspete Paula Pudding şi va asigura gustări delicioase pentru toţi membrii echipei organizatoare a evenimentului.
Iubitorii tenisului, indiferent de vârstă, sunt aşteptaţi în zilele de 19 şi 20 aprilie pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti, să urmărească partida dintre România şi Serbia. Implicarea Dr. Oetker România ca sponsor oficial al evenimentului nu este întâmplătoare, brand-ul susţinând de peste un deceniu sportul alb. Turnee internaţionale precum: “Dr. Oetker Junior Trophy”, “Trofeul Victor Hănescu”, “Argeş Cup”, cât şi “European Summer Cups Girls 16” sunt repere constante de ani de zile ale implicăriiîn susţinerea tenisului de câmp pentru juniori şi nu numai. 

Arbitrilor, copiilor de mingi, cât şi reprezentanţilor implicaţi din Federaţia Română de Tenis li se vor oferi gustări hrănitoare şi pline de energie – Pizza Guseppe şi Paula Pudding - pentru a susţine entuziasmul organizatorilor ce pun umărul la reuşită acestui eveniment de anvergură.
Mai mult decât atât, Dr. Oetker are încă o veste îmbucurătoare – copiii prezenţi în arena vor primi în dar o porţie dulce de Paula Pudding de la reprezentantele brand-ului. Sunt pregătite peste 1000 de astfel de surprize pentru organizatori şi pentru micii susţinători ai echipei naţionale.

Ioan Cozma, director general Dr. Oetker România, trimite un mesaj de susţinere: „Vom ţine pumnii echipei naţionale feminine la Fed Cup, sperând să avem parte de gustul dulce al victoriei. Sponsorizăm şi organizăm competiţii naţionale şi internaţionale de tenis de peste 10 ani şi încurajăm viitorii campioni ai ţării. Cu atât mai mult, acum ne bucurăm că le putem susţine din tribune pe campioanele noastre, adevărate modele pentru cei aflaţi la început. Îi invităm pe toţi românii, cu mic, cu mare să fie alături de echipa naţională în confruntarea cu Serbia. Va aşteptăm la tenis!”.

Compania germană Dr. Oetker are o tradiţie de peste 120 de ani pe plan internaţional, iar în România activează încă din anul 1998. Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziţia de lider de piaţă pe toate categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudra, conservanţi pentru legume şi fructe, pizza & snack-uri congelate. Dr. Oetker vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluţii la îndemână pentru cele mai delicioase şi rapide deserturi de casă precum şi produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.

Citește și: