6580 vizualizări 8 oct 2017

A marcat: Eriksen 59' / Deac 88'.

1-0: Eriksen a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă. Ganea l-a faultat pe Bendtner în careu.

1-1: Centrarea lui Bancu îl găseşte bine pe Ţucudean, în careu, care preia, trage, însă mingea este deviată de apărarea danezilor şi ajunge la Deac, care împinge mingea în plasă!

România: Tătăruşanu - Bălaşa, Chiricheş, Grigore, Ganea - Hoban, Stanciu - Deac, Băluţă (Ţucudean 83'), Budescu (Bancu 66') - Andone (Keşeru 70'). Antrenor: Cosmin Contra.

Danemarca: Schmeichel - Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Durmisi - Kvist, Delaney - Eriksen - Poulsen (Schone 83'), Bendtner (Dolberg 70'), Sisto. Antrenor: Aleksandr Borodyuk.

Cartonaşe galbene: Kjaer 72' / Băluţă 12', Budescu 50', Tătăruşanu 54', Stanciu 61'.

Cartonaşe roşii: Ganea 63'.

Arbitri: Deniz Aytekin (central), Guido Kleve şi Markus Haeckler (asistenţi) şi Marco Fritz (rezervă).

Stadion: "Parken" - Copenhaga.

"Contra a jucat şi el ce a putut, cu marfa pe care a avut-o. În viitor o să vedeţi, însă, altceva. Cine crede că sunt subiectiv, să-i fie de bine. În viitor îi vom avea pe Nedelcu, pe Coman, pe Man, pe Alibec, pe Benzar, care astăzi a fost suspendat. La nivel înalt contează cel mai mic detaliu, iar noi astăzi nu am avut fundaşul dreapta de meserie. Pe viitor vor fi 5 schimbări, iar eu cred selecţionerul le va face, pentru că nu mai poate juca cu Hoban şi Pintilii. Contra a luat o echipă din mers şi a făcut patru puncte în două meciuri. A scos astăzi un egal bun în Danemarca, e mare lucru, eu vreau să văd partea plină a paharului.

Dacă era Contra de la început, acum eram calificaţi. Era greu locul 1, dar nu era exclus! Polonia nu e o echipă extraordinar de mare, care să nu poată fi învinsă!

Nu mi-a plăcut Budescu aşa mult. El nu e un jucător de muncă, deci dacă vrei să zici că a jucat bine, înseamnă că trebuie să fi marcat gol. Astăzi nu a dat gol.

Contra este un om foarte bun, de bună credinţă. Eu nu-l cunosc aşa bine, dar zic din ce am văzut şi eu la TV. Apoi, e român şi nu are aerele lui Daum. Nu în ultimul rând, el nu a fost niciodată aşa un mare dinamovist, păi uitaţi-vă că a luat un singur jucător de la Dinamo la naţională", a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și: