18 vizualizări 3 apr 2011

În şedinţa de joi a Comitetului Executiv al FRF se vor duce două bătălii. Prima are ca obiect rămânerea sau înlăturarea lui Răzvan Lucescu, iar a doua numirea unui alt selecţioner. Dacă se va decide ca Răzvan să plece, sunt trei nume din care se va alege: Olăroiu, Piţurcă şi Sabău.

Pentru joi se anunţă o dispută aprinsă între Dumitru Dragomir şi Cristi Borcea, de o parte, şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, de cealaltă, ultimul susţinut moderat de preşedintele Mircea Sandu. Prima repriză a acestei confruntări se va referi strict la Răzvan Lucescu. Borcea va insista ca acesta să fie schimbat, iar Lupescu se va opune. Dacă Răzvan rămâne în funcţie, nu se va mai disputa a doua repriză, cea a numirii noului selecţioner.

Piţi, susţinut de Borcea şi Dragomir

Şansele ca actualul selecţioner să continue până la meciul cu Bosnia de acasă, de pe 3 iunie, au crescut semnificativ în acest weekend, graţie faptului că "Naşul" înclină spre a-i mai acorda o dată credit. Dacă vor reuşi totuşi să-l înlăture pe Lucescu jr, Dragomir şi Borcea urmează să susţină "varianta Piţurcă". Aceasta nu este însă văzută cu ochi buni de Lupescu şi de Sandu, tentaţi să meargă, în contrapartidă, pe mâna lui Cosmin Olăroiu. Surse federale susţin că a intrat însă în cursă, cu şanse reale, Ovidiu Sabău, susţinut de conducerea FRF ca alternativă pentru Olăroiu. "Moţul" prezintă marele avantaj că nu se regăseşte în sfera de influenţă a fraţilor Becali, principalul aspect pe care Ionuţ Lupescu şi Mircea Sandu doresc să-l evite.

Doru Gheorghiu doru.gheorghiu@prosport.ro

Citește și: