2109 vizualizări 9 dec 2017

Pânzaru a declarat că cei doi mergeau în vestiare şi se rugau de colegi să „trântească meciurile”. „Au fost nişte ordinari blatişti, nenorociţi Au vândut meciuri în draci!”, a spus Pânzaru, acuzându-l pe Roşu că nu a fost golgheterul, ci „vânzătorul echipei”. 

„Din păcate, am aflat târziu şi jucătorii nu ne-au informat. (...) Trebuie să aducem caractere, nu blatişti ordinari”, a mai spus el, referindu-se la planurile de viitor. 

Şi jucătorul-director sportiv Sorin Frunză e convins că Dacia Unirea îşi va reveni în partea a doua a sezonului şi nu va retrograda. "Cu toate că unii dintre aşa-zişii fani ne cântă prohodul, eu vă gantez că Dacia Unirea nu va retrograda. A fost un moment greu, dar acum trebuie să ne concentrăm să batem sâmbătă Miroslava şi vom ierna în afara zonei retrogradării. Deja am vorbit cu o serie de fotbalişti care doresc să vină la Brăila. Echipa va arăta cu totul altfel în ianuarie", a asigurat Frunză.

Dacia Unirea Brăila a pierdut sâmbătă cu 1-4 în faţa Ştiinţa Miroslava şi este pe loc retrogradabil în clasamentul Ligii a 2-a. 

Citește și: