Gruparea roş-albastră îşi va schimba strategia şi, în locul transferurilor pe bani grei, vrea să promoveze jucători din propria academie.
 
 În acest sens, FCSB şi-a creat la Berceni o academie de fotbal, a adus tineri talentaţi din întreagă ţară, iar rezultatele au început să apară.
 
 Fostul vicepreşedinte al LPF, Sandu Boc, a vizitat academia FCSB de la Berceni şi spune că, în scurt timp, aceasta va fi peste cea a lui Gică Hagi.
 
 El crede că FCSB va reuşi în următorii ani să aibă jucători valoroşi crescuţi în propria curte.
 
 "Am rămas profund impresionat de ce s-a creat acolo, de condiţiile care sunt pentru jucători. În scurt timp o să depăşească academia lui Hagi. S-au investit mulţi bani, s-au adus antrenori profesionişti şi jucători din toată ţara.

FOTO: HEPTA
 
 Sunt cei mai buni pe grupele de vârstă. Gigi Becali va încerca să crească jucători români şi să nu mai plătească să-i aducă de la un club sau altul. Este ceva fantastic ce s-a făcut acolo. Îmi pare rău pentru Gică Hagi, dar va fi depăşit de această academie", a afirmat Boc la Digi Sport.
 
 Oficialii FCSB au creat de la zero academia de la Berceni, unde se antrenează şi echipa mare.
 
 Există mai multe terenuri cu iarbă, inclusiv cu gazon sintetic, o sală de forţă cu bazine de recuperare şi un mini-hotel.
 
 De asemenea, s-a creat şi o fermă pentru că jucătorii să consume doar alimente bio. Acesta este de fapt un model olandez implementat de la Ajax Amsterdam.

Citește și: