Gandul.info
Claudiu Giurgea
793 vizualizări 7 mar 2018

Serena susţine că este pusă la punct cu pregătirea fizică, dar nu a ajuns încă la forma din trecut. Câştigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam speră că meciurile de la Indian Wells o vor ajuta să progreseze.

„A fost foarte dificil, dar am continuat să mă antrenez şi ştiu că poate nu sunt la nivelul cel mai bun încă, dar mă îndrept spre el şi în fiecare zi ar trebui să devin mai bună. Cât timp progresez, chiar şi în ritm de broască ţestoasă, sunt de acord cu asta. Sunt pregătită, altfel nu m-aş afla aici! Dacă nu sunt pregătită acum, nu o să fiu niciodată. Simt că în două luni voi fi mult mai bine ca acum, dar trebuie să încep de undeva", a declarat americanca pentru BBC.

Sportiva în vârstă de 36 de ani aşteaptă cu nerăbdare concursul de categorie Premier Mandatory, la care s-a înscris cu gândul de a-şi intra în ritm înaintea turneelor de Mare Şlem de la Roland Garros şi Wimbledon.

„Nu pot să spun care sunt aşteptările mele. Nu mă aştept să pierd, deoarece aşa ceva nu voi spune niciodată. Aştept să văd la ce nivel sunt mai mult decât orice. Este un moment potrivit să joc tenis. Dacă vreau să joc la Grand Slam-uri şi să o fac bine, cred că acum este momentul potrivit să încep", a mai adăugat Serena după demonstrativul Tie Break Tens, pe care l-a încheiat în semifinale, scor 11-13 cu Shuai Zhang.

Serena Williams, care nu mai figurează în clasamentul WTA după ce a absentat mai mult de 1 an din tenis, o va întâlni pe Zarina Diyas (Kazahstan, 53 WTA) în primul tur la Indian Wells, competiţie a cărei favorită principală este Simona Halep.

Citește și: