Departamentul Sport - Mediafax
864 vizualizări 2 oct 2018

Constănţeancă şi-a anunţat fanii printr-un mesaj pe Facebook după ce a aflat că este posibil să rateze Turneul Campioanelor din Singapore: "Salutare, tuturor! Am vrut să vă ofer rapid noutăţi în privinţa stării mele. Am făcut azi un RMN la spate şi am aflat că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare şi sper că voi reveni cât mai repede cu detalii. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere!", a fost mesajul Simonei Halep.

Accidentată la spate în timpul unui antrenament înaintea turneului de la Wuhan, Simona a jucat cu o discopatie şi, probabil, problema sa s-a agravat, după acest diagnostic fiind nevoie de un tratament conservator insistent cu repaus îndelungat. Dacă durerile persistă, Simona e pasibilă de intervenţie chirurgicală, una care ar putea pune în pericol participarea la Turneul Campioanelor.

Halep a abandonat, duminică, în prima rundă a turneului WTA de la Beijing, după ce Ons Jabeur (Tunisia) câştigase primul set cu 6-1.Românca de 27 ani a fost afectată de problemele pe care le are la spate în ultima vreme, a renunţat după doar 32 de minute de joc.

Simona Halep a fost finalistă anul trecut la Beijing, performanţa sa ajutând-o să urce în premieră pe primul loc în clasamentul WTA.

Halep a ajuns la patru înfrângeri consecutive, după ce a pierdut finala de la Cincinnati, în primul tur la US Open şi în turul al doilea la Wuhan.

Halep era programată să joace la turneul de la Moscova (15-21 octombrie), pentru care ceruse un wild-card, şi la Turneul Campioanelor, a cărui ultimă ediţie de la Singapore va avea loc între 21 şi 28 octombrie.

Foto: Hepta

Citește și: