Răzvan Stîngă
2741 vizualizări 7 iul 2018

Taiwanezei nu i-a venit să creadă că a reuşit să o învingă pe numărul 1 mondial al momentului şi consideră că este cea mai importantă victorie din cariera sa de single. Iată ultimele momente ale meciului:

Simona Halep pornea ca favorită certă în faţa sportivei din Taiwan, dar a avut probleme serioase încă din primul set. Simona şi-a cedat de două ori serviciul şi a reuşit doar 5 lovituri câştigătoare, într-un set pe care l-a câştigat cu 6-3.

În setul secund, Hsieh a intrat şi mai bine în joc. A devenit mult mai agresivă, a avut un procentaj bun pe primul serviciu şi s-a impus cu 6-4.

În setul decisiv, Simona părea că se va impune fără probleme. S-a desprins la 4-1, dar adversara ei a revenit spectaculos şi a egalat la 4. Meciul a intrat în prelungiri, unde Hsieh a reuşit un break în plus şi a încheiat meciul cu 7-5.

Potrivit ProSport, care a urmărit fiecare moment al partidei, Simona a evoluat oscilant şi a avut căderi în joc pe finalul ultimelor două seturi.

Turneul de la Wimbledon s-a dovedit ucigător pentru jucătoarele din primele 10 locuri ale clasamentului WTA. Doar Karolina Pliskova a reuşit să treacă de şaisprezecimi.

Pentru a imortaliza aşa o victorie, echipa lui Su-Wei Hsieh şi-a făcut un selfie în arena de la Wimbledon.

ProSport consemnează şi prima declaraţie a sportivei din Taiwan, după victoria cu Simona Halep: ”Anul acesta am încercat să mă bucur mai mult de turneul de la Wimbledon şi iată ce mi-a adus această relaxare. Am încercat să fiu eu însumi pe teren şi să savurez acest moment.”

 

Citește și: