2073 vizualizări 22 mai 2017

Simona a susţinut că l-a sunat pe acesta weekend-ul trecut, după ce a câştigat titlul la Madrid pentru a-l felicita pentru că a câştigat titlul la fotbal cu echipa sa, Viitorul Constanţa.  ”Am vb cu el (Hagi) exact după finala mea şi meciul lui. Mă bucur enorm pentru Hagi, merită ceea ce i se întâmplă. Ceea ce a făcut el nu a făcut nimeni în ţara asta. Îi doresc mult succes în continuare şi să aibă încredere că e bun”, a declarat Halep la întoarcerea în ţară, potrivit Digi Sport.

La rândul său, Hagi a felicitat-o pe Simona imediat după ce a aflat că a câştigat la Madrid. ”Destiny (n.r. destinul), ăsta-i destiny (n.r. destinul)! La ea lucrurile sunt mai simple, lucrurile sunt confirmate, e la nivelul ăla foarte mare. Pentru noi s-a întâmplat ceva foarte important. A câştigat anul trecut, a câştigat şi anul ăsta. E unică, e puternică, e româncă. Ne reprezintă aşa cum trebuie. Sperăm ca şi noi ceilalţi să reprezentăm România la nivelul ei european”.

Simona Halep va participa în perioada 28 mai - 11 iunie la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Citește și: