"Când vorbim de un om normal, care nu face sport de performanţă, durerile în astfel de situaţii sunt destul de mici. Dar la sportivii de performanţă, cum e şi cazul Simonei, lucrurile se schimbă radical. (...) La problema medicală pe care o are Simona se recomandă repaus timp de o lună, proceduri de fizioterapie şi administrarea de antiinflamatorii.

Dacă se constată, în timp, din nou, o recidivă, atunci perioada de repaos poate ajunge până la şase săptămâni. Dacă recidivele sunt foarte dese, atunci se poate recurge şi la intervenţia cirurgicală. Asta doar în cazuri excepţionale”, a dezvăluit Predescu, pentru Adevărul, citat de digisport.ro.

Simona a abandonat competiţia de la Doha şi a postat un mesaj pentru fani. Românca a fost diagnosticată cu tendinită.

„Din păcate, accidentarea s-a agravat ieri, în timpul celui de-al doilea set, şi a devenit foarte dureroasă. Am mers la Doha cu speranţa că mă voi recupera 100%, dar după fiecare meci piciorul meu era din ce în ce mai rău.

E frustrant să te califici în semifinale la un turneu aşa mare, de la care am amintiri frumoase, şi să te retragi din cauza unei accidentări. A fost o decizie dificilă, dar după ce am discutat cu echipa mea, a trebuit să accept realitatea şi să continui cu tratamentul.

Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin. Sper să revin pe teren cât mai curând posibil”, a precizat Halep.

Citește și: