3572 vizualizări 15 nov 2016

Campion olimpic şi medaliat cu bronz la JO şi antrenor al vicecampionilor olimpici (Dumitrescu / Zalomir / Dolniceanu / Şiriţeanu) la Londra, Covaliu va părasi FR de Scrimă şi-l va avea ca principal colaborator la COSR pe George Boroi. Fostul atlet a fost nominalizat de Covaliu pentru postul de secretar general, Comitetul Executiv l-a votat în unanimitate, iar şeful de la CSA Steaua va prelua postul ocupat aproape 20 de ani de Ioan Dobrescu. De altfel, Dobrescu, Octavian Morariu şi Alin Petrache formează tripleta care l-a convins pe Covaliu să candideze la alegeri.

 ProSport a aflat azi că în seara de dinaintea alegerilor şi în dimineaţa zilei de marţi, toţi alegătorii şi mulţi alţi oameni importanţi din sportul românesc au primit un SMS construit astfel: "Votaţi Câtea, Bârlădeanu, Szabo! PSD, ultima soluţie!"

"Ironicul mesaj a fost dat pentru a-i mototoli imaginea Gabrielei Szabo şi pentru a întări coloratura ei politică. L-am primit toţi, un gest penibil. Eu l-am votat pe Cova oricum pentru că m-a convins cu programul lui, dar nu cred că avea nevoie de asfel de practici de doi bani', a declarat pentru ProSport, sub protecţia anonimatului, unul dintre oamenii cu drept de vot de la sediul COSR. Ideea "SMS-ului otrăvit" a apărut în 2004, înaintea alegerilor prezidenţiale câştigate de Traian Băsescu în faţa lui Adrian Năstase.

VEZI AICI TOT TEXTUL SMS-ULUI ŞI REACŢIA GABRIELEI SZABO

Citește și: