Gandul.info
Denis Şchiopu
375 vizualizări 20 feb 2018

Surorile Williams vor lua şi ele parte la concursul de tenis disputat într-un format inedit: nu se joacă game-uri sau seturi, ci un tie-break ca în proba de dublu, până la zece. Sorana este inclusă într-o distribuţie alături de patru jucătoare cu titluri de Mare Şlem în palmares: organizatorii au invitat şi două foste glorii ale sportului - pe franţuzoaica Marion Bartoli - cea care şi-a anunţat intenţia de a reveni în competiţie şi pe Daniela Hantuchova - retrasă anul trecut din tenis, în timpul turneului de la Wimbledon.

Jucătoarea din Târgovişte va reprezenta Europa, alături de Elina Svitolina (Ucraina, 4 WTA). CoCo Vandeweghe (18 WTA) va participa şi ea, iar numele celei de-a opta participante va fi anunţat ulterior.

 


Sorana Cîrstea revine în atenţia americanilor după ce, în iulie 2017, a participat la World Team Tennis, la Washington. Atunci, Sorana a învins-o pe Venus Williams, într-un set până la cinci, după ce a revenit de la scorul de 1-4.

Tie Break Tens se dispută după un sistem eliminatoriu în care învingătorul ia tot. Organizatorii pun la dispoziţie un premiu de un sfert de milion de dolari.

Simona Halep a câştigat în 2017 un turneu similar organizat la Madrid. În 14 minute, a câştigat finala cu Svetlana Kuzneţova, scor 10-6. Constănţeanca le mai învinsese pe Johanna Konta şi pe Monica Puig.

 

Citește și: