10704 vizualizări 25 apr 2016

În direct la Digi Sport, Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a vorbit despre aşteptările pe care le are de la partida de la Tg. Mureş: “Ne uităm cu interes la joc, vom vedea ce se întâmplă. Din punctul meu de vedere nu-mi pun mari speranţe. ASA Tg. Mureş e total demotivată, iar în momentul în care a fost motivată, în Cupă, când se putea califica în finală, s-a văzut că nu poate să facă faţă la nivelul ăsta.”

Duckadam a recunoscut că mai degrabă speră la un pas greşit al rivalilor de la Astra în penultima etapă: “Mai repede o să fiu suporterul lui Dinamo, săptămâna viitoare.”

Duckadam nu crede că mureşenii au forţa să răzbune eşecul de anul trecut, 1-3, de la Giurgiu, cu Astra, când practic au fost detronaţi de pe primul loc, în penultima etapă: “Dacă vrei să te răzbuni, trebuie să mai şi poţi. Eu cred că Tg Mureş poate să smulgă cel mult un egal, ceea ce, sigur, n-ar fi rău. Campionatul noi l-am pierdut. Acum, să stăm la mâna altora, n-avem ce face... Noi am pierdut campionatul, am pierdut multe puncte, iar meciul direct cu Astra a fost decisiv.”

Citește și: