Cezara Paraschiv
701 vizualizări 13 mai 2018

ProSport a stat de vorbă cu italianul Riccardo Marcon, cel care, după ce a terminat "ora de muncă", s-a dus glonţ la geanta sa, a scos un carneţel şi a mers la scaunul Simonei pentru a-i cere un autograf. Fanii români din tribună au anunţat-o imediat pe Simona, cu umor - vrem şi noi autograf. Totuşi, ei au mai avut de aşteptat. După ce i-a semnat carneţelul, Simona a mers la fileu împreună cu Darren pentru a face o fotografie în trei alături de omul care a contribuit la primul antrenament de la Foro Italico al numărului 1 WTA.

Riccardo Marcon are 33 de ani şi este un fost jucător profesionist de tenis. Nu a urcat niciodată mai sus de locul 1038 mondial, iar acum este antrenor. Încă de la început, Darren Cahill a fost mulţumit de felul în care acesta a lovit mingea. Italianul a fost grijuliu - la primul schimb de terenuri s-a interesat dacă loveşte bine sau Simona are nevoie de mai mult spin. "E perfect aşa", a venit răspunsul prompt al australianului.

"Am o fată, o jucătoare de origine română. Ea mi-a spus cât de mult îşi doreşte un autograf de la Simona. Aşa că l-am luat eu pentru ea", a lămurit Marcon pentru ProSport.

Citiţi continuarea pe prosport.ro

Citește și: