Fotbalistul român Gabi Tamaş a declarat că regretă enorm că a acceptat oferta celor de la CFR Cluj, echipă de unde a fost dat afară înainte să debuteze, din cauza unui scandal legat de alcool.

"Regret enorm că am acceptat oferta celor de la CFR, asta e viaţa. Nu pot să dau timpul înapoi, dacă îl dădeam poate făceam aceeaşi greşeală. Nu ştiu ce s-a întâmplat la Cluj, vorbiţi cu cei din conducere. Eu nu am nimic de spus. Nu vreau să schimb nimic, vreau doar să mă reapuc de fotbal", a declarat Gabi Tamaş pentru o televiziune de sport.

În ultima vreme, Tamaş, care a jucat ultima dată la WBA în Anglia, a fost implicat în mai multe scandaluri legate de alcool, anul trecut fiind reţinut după ce a spart uşa unui bloc din Bucureşti, după o noapte în club.

Tamaş a ţinut să precizeze că nu crede că se va mai întoarce să joace fotbal în România. "Mai joc în România doar fotbal în sală. Nu mai joc la noi, nu am de ce, sunt dezamăgit după experienţa de la CFR. Poate mă întorc la echipa mea de suflet, Dinamo, să mai joc un meci sau să îmi fac meciul de retragere, dar în rest slabe şanse", a declarat Tamaş.

În ultima perioadă, s-a discutat despre un posibil transfer al fotbalistului român în Ucraina, la Hoverla Ujgorod, care a intrat însă în impas din cauza neînţelegerilor legate de durata contractului. Tamaş ar fi dorit un contract pe 6 luni, în timp ce ucrainenii voiau să îi ofere o înţelegere pe cel puţin un an şi jumătate.

Citește și: